Translate

Ettevaatust! Pettur tegutseb jälle!


Marko Kreis on leidnud endale uue elukaaslase Selena Jürgensoni, kellega koos elatakse Raplas (Kohilas).  Ja koos on septembris alustatud uut tegevust. 

( Lisatud 11.10.2014)  Kõikide järelduste kohaselt ei ole Selena Jürgenson teadlik kaasosaline Marko Kreisi kelmustestes, vaid on järjekordne ohver suure pettise mängudes. 


EESTI FIRMADE OST- MÜÜK,

Firmade ost- müük, likvideerimine, juhatuse vahetus, pankrotimenetlused. Hinnad kokkuleppel, tegutseme üle Eesti. Helista ja küsi: 56 75 72 55 või E-posti aadressil: firmaabi3@gmail. com.
 www.3firmaabi.com



*Müügil üle 10 valmis ettevõtte, kõik vajalik ettevõtluseks on olemas
*We buy and sell businesses. We also offer legal advice, accounting services and liquidation of companies if necessary
*Usaldusväärne partner ettevõtluse alustamisel !!
*Täna valmis riiulil valmis OÜ-d hinnad alates 290.- helista ja uuri lisa !!
*Vajad ettevõtet, võta meiega ühendust , pakume üle 10 erineva nime ja vanusega ettevõtet, vajadusel võime teile teha ettevõte! võtke ühendust 56757255


Ka ehitusturul proovivad nad edasi tegutseda.

TÖÖ EHITAJATELE,

Arenev ettevõte mis töötab Eestis, Soomes ja Rootsis otsib oma meeskonda üldehitajaid ja tellingutöölisi. Nõutav vöörkeeleoskus. työturvalisuuskortti ja Soome verokaardi. Soovitav töökogemus vähemalt 3 aastat. Soovitav elementaarsete tööriistade olemasolu. Vajalikud B- kat. load ja soov oma auto kasutusvõimalus. cv saata märksõnaga `"ehitaja"ja / või "tellingutööline" E-postile; marko. teolisus@gmail. com Küsimused tel 9-17:00 +372 56 757 255.
www.3rakennusgroup.com
Tallinn, Kesklinn

-> Kuulutus Kuldses Börsis

1 kommentaar:

Hillar Viks ütles ...

Selena Jürgenson ja Marko Kreis elavad praegu puuküürnikena minu majas Kaberneemes. Raha ei maksa, välja ei lähe. Palun võtke minuga kontakti kõik, kellel on nõudeid nimetatud isikute vastu.

Hillar Viks
50 43 585
hillar@tangovara.eu
29.oktoobril 2017