Translate

Info jagamine


Kui Teil on lisainformatsiooni Marko Kreisi kohta, suunavaid linke artiklitele internetis või oma
negatiivseid kogemusi selle mehega, teatage sellest meile!
Võib julgelt kirjutada kommentaaridesse või kirjutage meile aadressil  markokreiskrehhov@gmail.com
Kellegile võib see informatsioon  osutuda vajalikuks ja kasulikuks! Ja meie blogi, mis kogub erinevat teavet Marko Kreisi kohta netis, heameelega avaldab selle ka oma lehekülgedel.
Cross-Post teretulnud.

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks informatsiooni jagamine alati negatiivne peab olema? Kas Te ei arva, et igas inimeses võiks midagi head olla?

Unknown ütles ...

Arvan! Lausa olen selles veendunud. Ainult et see blogi on loodud, et inimesi hoiatada elukutselisest petisest, vargast ja valetajast. Teile aga, Austatud anonüümne kommenteerija, kes Te meile olete selle tähtsa küsimuse suunanud, pakun välja teha kodulehekülg selle inimese headest omadustest ja nii teie mure leiab lahenduse.

Anonüümne ütles ...

MarkoKreisKrehhov
02.08.2014 11:05
No jah see Marfko ju igal pool esineb suure ettev6tjana ja Bandiidina kes kohe viib ise k6ik metsa ja teeb mida vaid kui ei saa oma. Kyllalt töömehi peksnud ja peksta lasknud, Mis rahadesse puutub siis see kelm ei maksa mitte kellelegi korralikult. Alati jätab midagi maksmatta ja leiab terve arsenali t6endeid et inimene seda raha ei peagi saama. Mina kyll usun et mehed olid täiesti syytud ja Marko oli väljapressija. Lihtsalt k6igil meil on närvid ja l6puks ju kellelgi need ei pea vastu kui suur Bandiit koguaeg raha ei maksa. Kui aga Bandiidile tehti sama mis ta on teistega teinud nii jooksis kohe POLITSEISSE. Suli ja petis on see Marko Kreis-Krehhov-Astudnev. Ja alati valmis politseisse jooksma kui keegi vastu hakkab